Lediga tjänster

CNC-operatör

Axipto är ett växande företag som ligger i framkant inom produktionsteknik. Vi söker kontinuerligt CNC- och robot-operatörer till vår produktion.

Vi arbetar med den senaste tekniken inom skärande bearbetning både vad det gäller maskiner, verktyg och metoder. Vi investerar kontinuerligt i ny teknik i form av CNC-maskiner och robotbaserade automationslösningar.

Vi söker dig som vill jobba i ett företag med framåtanda och vill skapa något stort tillsammas med oss.

Arbetsbeskrivning

Som Operatör ansvarar du för den dagliga driften av en maskingrupp, där du tillsammans med produktionsledningen ser till att utrustningen når våra produktionsmål. Du förväntas ta initiativ och driva egna förbättringsprojekt parallellt med de dagliga uppgifterna.

Vi erbjuder dig en oerhört spännande arbetsmiljö  – Axipto är en del av industrikoncernen Inducore, vi är det mindre företaget med korta beslutsvägar med det stora företagets muskler i koncernen.

Vi söker dig!
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och god förmåga att arbeta i grupp. Arbetet kräver datorvana och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Som person förväntas du vara ansvarstagande och nyfiken på verksamhetens utmaningar.

Meriterande är utbildning eller erfarenhet som CNC-operatör men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom ingen kan allt men förmågan att utvecklas och lära nytt är essentiell.

Har du frågor är du välkommen att maila oss på jobb@axipto.se så återkommer vi med personlig kontakt.

Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till jobb@axipto.se