Lediga tjänster

Produktionstekniker

“Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert!”

Axipto är ett växande företag som ligger i framkant inom produktionsteknik – och det ska vi fortsätta med! Därför söker vi just nu produktionstekniker som inte är rädda för att tänka utanför ramarna och hitta nya lösningar på gamla problem.

Vi arbetar med den senaste tekniken inom skärande bearbetning både vad det gäller maskiner, verktyg och metoder. Vi investerar kontinuerligt i ny teknik i form av CNC-maskiner och robotbaserade automationslösningar.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Nybro, start enligt överenskommelse. Vi söker dig som brinner för programmering och vill skapa något stort tillsammas med oss.

Arbetsbeskrivning
Som Produktionstekniker har du det tekniska ansvaret för en maskingrupp inom företaget, där du tillsammans med produktionsledningen och operatörerna ute i verksamheten genomför projekt både i form av uppstart av nya produkter och metodförbättringar på befintliga. Du förväntas ta initiativ och driva egna förbättringsprojekt parallellt med de större projekten.

Du agerar även support och bollplank åt vår underhållsavdelning vid felsökningar.

Vi erbjuder dig en oerhört spännande arbetsmiljö, med stor möjlighet att vara med och påverka vår tekniska utveckling – Axipto är en del av industrikoncernen Inducore, vi är det mindre företaget med korta beslutsvägar med det stora företagets muskler i koncernen.

Vi söker dig!
Vi söker dig med teknisk utbildning, alternativt erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom tillverkningsindustri. Arbetet kräver god datorvana och att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kommunikation är mycket viktigt – och med våra maskiner kommunicerar du genom programmering.

Som person förväntas du vara ansvarstagande och nyfiken på verksamhetens utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom ingen kan allt men förmågan att utvecklas och lära nytt är essentiell.

Har du frågor är du välkommen att maila oss på jobb@axipto.se så återkommer vi med personlig kontakt.

Välkommen med din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till jobb@axipto.se, dock senast 2018-06-01. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

CNC-operatör

Axipto är ett växande företag som ligger i framkant inom produktionsteknik. Vi söker kontinuerligt CNC- och robot-operatörer till vår produktion.

Vi arbetar med den senaste tekniken inom skärande bearbetning både vad det gäller maskiner, verktyg och metoder. Vi investerar kontinuerligt i ny teknik i form av CNC-maskiner och robotbaserade automationslösningar.

Fram till w42 behöver vi förstärka med 6 drivna operatörer, tjänsterna avser tillsvidareanställning med placeringsort Nybro, start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som vill jobba i ett företag med framåtanda och vill skapa något stort tillsammas med oss.

Arbetsbeskrivning
Som Operatör ansvarar du för den dagliga driften av en maskingrupp, där du tillsammans med produktionsledningen ser till att utrustningen når våra produktionsmål. Du förväntas ta initiativ och driva egna förbättringsprojekt parallellt med de dagliga uppgifterna.

Vi erbjuder dig en oerhört spännande arbetsmiljö  – Axipto är en del av industrikoncernen Inducore, vi är det mindre företaget med korta beslutsvägar med det stora företagets muskler i koncernen.

Vi söker dig!
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och god förmåga att arbeta i grupp. Arbetet kräver datorvana och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Som person förväntas du vara ansvarstagande och nyfiken på verksamhetens utmaningar.

Meriterande är utbildning eller erfarenhet som CNC-operatör men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom ingen kan allt men förmågan att utvecklas och lära nytt är essentiell.

Har du frågor är du välkommen att maila oss på jobb@axipto.se så återkommer vi med personlig kontakt.

Välkommen med din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till jobb@axipto.se, dock senast 2018-09-01. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.